Från ett tomt ark

Vi har ingen förutbestämd stil, agenda eller förkärlek till material. Arkitektur är för oss ett tomt ark som väcks till liv först utifrån dess möjligheter och förutsättningar. Vår styrka är våra processer och metoder. Med dessa kan vi närma oss vilket projekt som helst, så länge det finns en grundtanke hos dig om att bygga utifrån människans längtan och behov.

Som beställare är du nyckeln till ett lyckat projekt

Är du ute efter att placera en låda på en tomt utan att veta varför, finns det gott om andra byråer. Vi på Sesam Arkitekter vill jobba med dig som tar arkitektur på allvar. Som inser att god arkitektur skapar förutsättningar för människor att leva, mötas och utvecklas, nu och i framtiden. Det vi gestaltar kommer forma oss som människor under lång tid. Ett humanistiskt och hållbart samhälle ställer krav på beställare, arkitekt och entreprenör. Gemensamt tar vi ansvar för den miljön vi skapar.

Våra vänner och samarbetspartners

Offentligt

Tillsammans med kommuner skapar vi gemensamma rum att uppleva livet i. Här är några av våra partners:

ABK, Hibab, Hässlehem, Hässleholms kommun, Hörby kommun, Kristianstads kommun, Olofströms hus och Olofströms kommun, Osby kommun, Region Blekinge och Region Skåne.

Privat

Att arbeta tillsammans med privata bolag ger oss en möjlighet att påverka vardagen. Här är några av de privata aktörer vi samarbetar med:

Björnsson och Björnsson, Björklunda, Blocket Förvaltning, Boklok, Brinova Fastigheter, C4 Hus, C Fast, Gepefek, HSB Skåne, K-Fastigheter, KTBYGG, Länsförsäkringar, Nyfosa, Samhällsbyggnadsbolaget, Skanska, Svenska kyrkan, Thage, Peab och Önnestads folkhögskola.

Och våra andra kompisar

Brandkonsultbyrån, Brekkestrand, Creative Army, GLC, KN VVS, Landskapsingenjören i Sverige, Sweco, Structor, Urbio, WSP, Åhus byggkonsult och Öhrns Ingenjörsbyrå.